(35) Sony PlayStation Eye Camera PS3 PS4 PC


sinds 2-4-2020 2:20:15

  • Grote foto 35 sony playstation eye camera ps3 ps4 pc spelcomputers games playstation 3
  • Grote foto 35 sony playstation eye camera ps3 ps4 pc spelcomputers games playstation 3
  • Grote foto 35 sony playstation eye camera ps3 ps4 pc spelcomputers games playstation 3
Grote foto 35 sony playstation eye camera ps3 ps4 pc spelcomputers games playstation 3 Grote foto 35 sony playstation eye camera ps3 ps4 pc spelcomputers games playstation 3 Grote foto 35 sony playstation eye camera ps3 ps4 pc spelcomputers games playstation 3
prijs: € 10
Locatie : Ede  (Gelderland)

Kenmerken

Staat : Zo goed als nieuw

Beschrijving

(35) Sony PlayStation Eye Camera PS3 PS4 PC
Te koop zgan Sony PlayStation Eye Camera PS3 PS4 PC
Prijs 10 euro
Bel/sms/What'sApp op 0629036379
Productbeschrijving
Profiteer van gratis voice- en videochat met je vrienden op het PlayStation Network, speel geweldige games of laat je creativiteit de vrije loop. De mogelijkheden zijn eindeloos!
PlayStation Eye is de innovatieve, next gen-camera waarmee je alles uit je PS3 haalt. Sluit de camera op je PlayStation 3-systeem aan met behulp van de usb-aansluiting en ervaar de superieure video- en audiokwaliteit die van elk gesprek een moment maakt om nooit te vergeten.
Live Videochat
Meld je aan bij PlayStation Network en navigeer naar Vrienden in het Startmenu van je PS3 voor live videochat met maximaal vier vrienden of nodig iedereen uit voor een avondje SingStar. Met behulp van de PlayStation Eye-camera kun je je optredens opnemen en deze vervolgens op My SingStar online aan de hele wereld laten zien
Laat je creativiteit de vrije loop en download de gratis EyeCreate-software in de PlayStation Store: draai je eigen film, bewerk de beelden en voeg je eigen soundtrack toe.
Exclusieve titels voor PlayStation Eye
Ga naar de PlayStation Store voor een heleboel exclusieve titels, speciaal voor PlayStation Eye. Ga de uitdagingen van The Trials of Topoq aan, kruip in de huid van een Blurb-herder in Operation Creature Feature of geniet van de sfeervolle lichtshows in Mesmerize.
En dit is nog maar het begin! PlayStation 3 blijft zich verder ontwikkelen, dus kijk uit naar nog meer titels met extra PlayStation Eye-features.
Kenmerken:
Wendbare microfoon voor superieure stemherkenning
Reductie van achtergrondgeluid voor een betere spraakherkenning
Snellere framesnelheid voor betere videokwaliteit
Verstelbare zoomlens voor extra mogelijkheden ect.

Kenmerken: Staat: Zo goed als nieuw, Kopen in Ede


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23800052 Meld aan Aanbodpagina